Ofte stilte spørsmål – FAQs

Åpningstider

Markedet er åpent fra kl 11 til 16.

Strikkernes Marked er åpent én dag – one day only! Markedet arrangeres på et utested, så det er ikke mulighet for å ha det åpent to dager.

Koster det penger?

På Strikkernes Marked er det gratis inngang, og åpent for alle.

Nei, du trenger bare å møte opp og ingen billett/booking er nødvendig.

Det er et populært marked, og det er stort sett kø i noen timer fra åpningstid. Du kan regne med mellom 5 og 15 minutter i kø. Hvis du ikke liker kø, må du komme mellom kl 14 og 16.

Vi har stor kapasitet inne, men ingen liker trengsel og alt for mye mennesker. Vi slipper to mennesker inn når to mennesker går ut, for å sikre et hyggelig marked for alle!

Kart over lokalene

Følg @strikkernesmarked på Instagram så får du alt av oppdatert informasjon!

Det finnes én heis, samt ramper mellom halvetasjene. Heisen finner du ved Cafeen (gå inn i bakgården og til venstre), så finner du heisen.

Det er ikke plass til å gå med barnevogn inne på markedet mellom kl 11 og 15. Du kan parkere barnevognen i 2. etasje, i «Det Hemmlige Rom», like ved heisen. Bæresele anbefales! Eller så kan du komme etter kl 15, da er det som regel mer luftig og romslig blant bodene.

Kontakt oss:

Har du flere spørsmål?

Send oss en e-post, så vil vi svare deg så fort vi kan: post@strikkernesmarked.no


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function qode_icon_collections() in /home/customer/www/strikkernesmarked.no/public_html/wp-content/plugins/qode-listing/modules/single/templates/parts/enquiry.php:4 Stack trace: #0 /home/customer/www/strikkernesmarked.no/public_html/wp-content/plugins/qode-listing/helpers/helper-functions.php(86): include() #1 /home/customer/www/strikkernesmarked.no/public_html/wp-content/plugins/qode-listing/modules/single/functions.php(59): qode_listing_single_template_part('/home/customer/...') #2 /home/customer/www/strikkernesmarked.no/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(324): qode_listing_get_listing_enquiry_form_html('') #3 /home/customer/www/strikkernesmarked.no/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(348): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array) #4 /home/customer/www/strikkernesmarked.no/public_html/wp-includes/plugin.php(517): WP_Hook->do_action(Array) #5 /home/customer/www/strikkernesmarked.no/public_html/wp-includes/general-template.php(3066): do_action('wp_footer') #6 /home/cu in /home/customer/www/strikkernesmarked.no/public_html/wp-content/plugins/qode-listing/modules/single/templates/parts/enquiry.php on line 4